חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פילה דג בניחוח תפוז

מנה אחת = מנת חלבון בשר

מצרכים:
200 גרם פילה אמנון
שן שום פרוסה לפרוסות דקות
בצל ירוק קצוץ
3-4 פרוסות תפוז דקות
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את פילה האמנון כשהעור כלפי מטה.
מתבלים את הדג במלח ובפלפל.
מפזרים מעליו פרוסות שום ובצל ירוק, ומניחים את פלחי התפוז.
אופים בתנור בין 15 ל-20 דקות. יש לשים לב שהדג לא יתייבש.

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות