חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פטריות ממולאות טונה/סלמון

6 פטריות שמפניון או פורטובלו גדולות

מנה:
חלבון גבינה = 2 פטריות ממולאות מכל סוג של מלית
חלבון וחצי גבינה = 3 פטריות ממולאות מכל סוג של מלית

למלית טונה:
קופסאת טונה במים
כף גבינת סימפוניה 5%
1 כף פתיתי עמק 9%
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול- פלפל לבן

למלית סלמון מעושן:
• 50 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות
• 2 כפות שמיר קצוץ
• 2 כפות קוטג 5%
• ביצה
• תיבול – מלח, פלפל ואגוז מוסקט

הוראות הכנה משותפות לשני סוגי המליות:
מערבבים את כל רכיבי המלית.
ממלאים את הפטריות, מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות עד להתייצבות המלית (כ-15 דקות אפשרי על גריל).

 

מרק גריסים ופטריות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות