חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פולנטה

מצרכים:

קופסת שימורים גדולה של תירס לייט
כוס חלב 1% או חלב סויה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מרתיחים את החלב, מוסיפים את התירס עם מעט מהנוזלים ומתבלים. מבשלים כעשר דקות שהנוזלים יצטמצמו קצת
וטוחנים בבלנד יד למרקם חלק.

1/4 מהכמות = מנת פחמימה

*הפולנטה מהווה בסיס למתכון פאי רועים

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות