חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פולנטה ופטריות

3 מנות, מנה = מנת פחמימה

1 קופסאת שימורי תירס ללא תוספת סוכר

1 כוס חד פעמים חלב 1%


מעט מלח ופלפל שחור גרוס

עלי טימין ממקל טימין אחד

3 פטריות פורטובלו

הכנה:

פורסים דק את פטריות הפורטובלו ומאדים במחבת שרוססה במעט ספריי שמן. מתבלים במלח ופלפל שחור ומאדים עד שהפטריות משחימות מעט והופכות לבשרניות.

מסננים את המים מקופסאת התירס ומעבירים לסיר, מחממים על אש נמוכה.

מוסיפים את החלב, מלח ופלפל שחור ועלי טימין ומבשלים עד שהחלב רותח ועוד כחמש דקות על סף רתיחה.

מעבירים את תכולת הסיר לבלנד רו מעבד מזון קטן וטוחנים עד למרקם גס.

מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים מלמעלה עם פרוסות הפטריות.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות