מצרכים:
150 גרם בשר טחון לפני בישול
תרד (עדיף טרי)
1 בצל סגול
1 עלה פילו
תבלינים לפי הטעם
אופן הכנה:
במחבת מבשלים את הבצל, התרד והבשר הטחון. (הבשר צריך להגיע לגוון בז’)
מחכים שהתערובת תתקרר וממלאים בדף פילו (כמו באגרול).
מרססים את עלה הפילו במעט ספריי שמן ומכניסים לתנור למשך 20 דקות על 180 מעלות.
1/2 עלה פילו כפחמימה.
את שאר הבשר שיוצא אוכלים ללא העלה כמובן.
תצא כמות יותר גדולה של בשר ממה שנמלא בעלה פילו.
ניתן גם לקחת פחמימה מרובעת ולאכול את שני החצאים שיוצאים.
נעשה בסדנת בישול עם גל וניאורה – 14.10
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון