10 פרוסות, כל פרוסה כ 100 קלוריות
מתאימה ל 2 אינגליש קייק, לחלק כל תבנית ל 10 פרוסות לקבלת 20 פרוסות
20 מנות, מנה= פחמימה + שומן
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר
גביע יוגורט 1.5%
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית קינמון
6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות של 1 ס”מ
הכנה:
1.מקציפים את הסוכר ואת החמאה לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת תמצית הוניל.
2.מנפים לתערובת כוס קמח אחת ואת המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה וקינמון ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
3.מוספים את היוגורט וחצי מכוס הקמח השנייה לסירוגין, מערבבים אחרי כל הוספה.
4.מערבבים את קוביות התפוחים עם חצי כוס קמח הנותרת עד שיצופו היטב בקמח ומוסיפים לתערובת העוגה
5.מרססים תבניות אינגליש קייק בספרי שמן, ומחלקים את התערובת שווה בשווה בין 2 התבניות
6.אופים בחום בינוני בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. אחרי 20 דקות בודקים את העוגה. היא מוכנה כשקיסם הנכנס למרכז התבנית יוצא מעט לח עם פירורים.
להימנע מאפיית יתר.
בתיאבון!