חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוגת שוקולד עם קמח שקדים

בחלוקה ל- 10 פרוסות, כל פרוסה היא מנה = פחמימה מתוקה + שומן.

מצרכים:

2 ביצים
1/2 כוס תחליף סוכר
1/3 כוס שמן
1/4 כוס מים פושרים
כפית תמצית וניל
1.5 כוסות (150 גרם) קמח שקדים
2 כפות קקאו
כפית אבקת אפייה ללא גלוטן

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2.בקערה טורפים בעזרת מטרפה את הביצים ותחליף הסוכר. אם רוצים עוגה אוורירית יותר, ניתן להקציף במיקסר.

3.מוסיפים את השמן, המים ותמצית הוניל ומערבבים.

4.בקערה נוספת מערבבים את החומרים היבשים  – קמח השקדים, הקקאו ואבקת האפייה.

5.שופכים את קערת היבשים לתערובת החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

6.יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך כ- 35 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. העוגה לא יוצאת גבוה בשל קמח השקדים.

בתיאבון!

 

 

עוגת שוקולד עם קמח שקדים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות