מצרכים:
150 שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
חצי כוס סוכר
150 שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
חצי כוס סוכר
מקציפים את הביצים והסוכר יחד בקערה.
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרו.
מערבבים יחד את שתי הקערות לתערובת אחת ושופכים לתבנית אפייה קטנה.180 מעלות למשך כחצי שעה.
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרו.
מערבבים יחד את שתי הקערות לתערובת אחת ושופכים לתבנית אפייה קטנה.180 מעלות למשך כחצי שעה.
לחלק ל 10, כל פרוסה שווה למנת פחמימה מתוקה+שומן
נעשה בסדנת בישול באונליין עם גל וניאורה – מתוקים