חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוגת נקטרינות

 

מצרכים (ל-20 מנות):

הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק, שכל אחת מהן מחולקת ל-10 פרוסות

  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • גביע יוגורט 1.5%
  • 2 כוסות קמח
  • 1 לימון סחוט וקליפה מגורדת
  • 6 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות של 1 ס”מ

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את הסוכר ואת החמאה עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ואת תמצית הווניל.
  2. מנפים לתערובת כוס קמח אחת. מוסיפים מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה, ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את היוגורט ואת כוס הקמח השנייה לסירוגין, ומערבבים אחרי כל הוספה.
  4. מגרדים את הלימון (רק את הקליפה הצהובה) וסוחטים אותו. מוסיפים את המיץ והקליפה המגורדת לתערובת.
  5. מוסיפים את הנקטרינות החתוכות, ומערבבים רק עד שהן מכוסות בתערובת.
  6. מרססים שתי תבניות אינגליש קייק בספריי שמן ומחלקים ביניהן את התערובת באופן שווה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אחרי 20 דקות בודקים את העוגה. היא מוכנה כשקיסם הנכנס למרכז התבנית יוצא מעט לח עם פירורים. יש להימנע מאפיית יתר.

 

כל מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

 

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות