מצרכים-
500 גרם גבינה לבנה
1 חבילת אינסטנט פודינג
2 כוסות חד”פ של חלב 1%
2 לימונים
10 כפות של גרנולה ( 100 גרם)
אופן הכנה-
בקערה מערבבים את החלב והאינסטנט פודינג ומניחים בצד לכמה דקות עד שהתערובת מסמיכה.
מוסיפים את הגבינה לתערובת ומערבבים.
שופכים מיץ מ-2 לימונים לתערובת ומגרדים ממש מעט גרידת לימון.
ניתן להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק או בקערות אישיות:
מפזרים בתחתית תבנית האינגליש קייק את הגרנולה בצורה שווה, שופכים את תערובת העוגה ומקררים במקרר לשעתיים לפחות להתייצבות הגבינה. מחלקים ל 8 מנות
או בהגשה ב 8 תבניות אישיות- בכל תבנית אישית מניחים כף ורבע של גרנולה, שופכים כ 2-3 כפות מתערובת הגבינה ומקררים במקרר לשעתיים לפחות להתייצבות הגבינה.
לפני ההגשה מפזרים מעל גרידת לימון
8 מנות, כל מנה = חלבון גבינה + מנת פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון