12 מנות – כל מנה =מנת פחמימה מתוקה + מנת חלבון גבינה
מרכיבים:
– 24 יחידות של פתי בר פיסטוק ירוק
– 1 חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
– 2 קופסאות של 250 גרם גבינה לבנה 5%
– 2 כוסות חלב 1%
אופן הכנה:
עובדים עם 2 קערות נפרדות:
בקערה מערבבים עם מטרפה את החלב עם אבקת אינסטנט פודינג עד שאין יותר גושי אבקה.
מניחים בצד לכמה דקות עד שהתערובות מסמיכה
מוסיפים את הגבינות לקערה ומערבבים היטב
בתחתית תבנית מתאימה מניחים שכבה מ 12 ביסקוויטים, מעליה שופכים את תערובת הגבינה ומעל פורסים את 12 הביסקוויטים האחרים.
מעבירים למקרר לפחות לשלוש שעות להתגבשות העוגה
ניתן להכין את העוגה בכמה שכבות בתבנית קטנה יותר ואז לחלק את התבנית ל 12 מנות (ראו סדנת בישול).