מרכיבים:
- 2 קופסאות קטנות של עגבניות שרי – כחצי קילו
- 5 שיני שום עם קליפה
- 2 ענפי רוזמרין או טימין
- מלח גס
- תרסיס שמן זית
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה, 220 מעלות, על מצב גריל.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים בה את עגבניות השרי. מפזרים בין העגבניות את שיני השום ועת עשבי התבלין.
בוזקים מעט מלח גס ומרססים בתרסיס שמן.
צולים כ – 20 דקות, או עד שהעגבניות מתחילות להשחים אפשר לשלב כתוספת ליד מנה בשרית, בתוך כריכים, לערבב עם סלטים טריים, לשלב ברוטב לפסטה, ועוד.
חופשי בשפיות