חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלמון אפוי

מצרכים:

פרוסת פילה סלמון – 200 גרם
תיבול- חרדל דיז’ון, שום כתוש, כפית סילאן, טימין

אופן ההכנה:
מורחים את פילה הדג בכפית סילאן ומפזרים מעל את התבלינים
אופים כרבע שעה בתור על חום בינוני. יש להימנע מאפיית יתר כדי שהנתח ישאר עסיסי

מנה אחת= מנת חלבון בשר או 2.5 חלבוני גבינה

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות בסרטון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות