מרכיבים:
- 1/4 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 בצל אדום פרוס לרצועות דקות
- 2 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
- 1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
- 4 כפות חמוציות ללא סוכר
- 4 כפות רוטב אלף האיים לייט אוסם
אופן הכנה:
שמים פרחי כרובית בסיר עם מים עד לכיסוי הכרובית, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הכרובית בסיר לעוד 10 דק’.
מסננים את הכרובית מהמים ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים עם הרוטב ומגישים.
2 מנות. מנה אחת = מנת שומן + מנת פרי.