מנה אחת = 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן
מרכיבים:
1 פלפל אדום קלוי חתוך לרבעים
1 פלפל צהוב קלוי חתוך לרבעים
פטריות קלויות
עגבניות שרי קלויות
חצי בצל סגול פרוס דק
חופן של שעועית ירוקה עדינה חלוטה במים רותחים
90 גרם גבינת פטה 5% חתוכה לקוביות
הרוטב- כפית שמן זית, 2 כפות חומץ בלסמי, רבע כפית זעתר, כפית סילאן
מקפיצים במחבת עם תרסיס שמן את טבעות הבצל ואז מוסיפים את השעועית, נותנים לה צריבה קלה
הרכבת המנה-
מניחים את השעועית המוקפצת בתחתית הצלחת
מסדרים מעליה את רבעי הפלפלים ופרוסות הפטריות ועגבניות שרי
מניחים מעל את קוביות הגבינה
מפזרים מעל את הזעתר, שמן זית, בלסמי וכפית סילאן
ניתן להכניס את הסלט לתנור על גריל לחימום לעשר דקות לפני ההגשה