חינמי בשפיות
מרכיבים:
רבע כרוב לבן קטן
רבע כרוב אדום קטן
3 ראשים של בצל ירוק
7-8 עגבניות שרי תמר
חומרי הרוטב:
שן שום כתושה
כף חרדל חלק
2 כפות חומץ
מעט ממתיק מלכותי (לא חובה)
מלח
פלפל שחור גרוס
מים
אופן הכנה:
שוטפים היטב את הכרוב, כל אחד לפי מנהגיו
פורסים דק את הכרוב ומעבירים לקערה גדולה.
חותכים את עגבניות השרי לרבעים ומעבירים לקערית הכרוב.
קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
הכנת הרוטב- מערבבים היטב את כל הרכיבים ושופכים על הסלט.מערבבים היטב.
הסלט טעים גם לאחר יום בשל ספיגת טעמים