חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט אדממה, גזר ומלפפון

מצרכים (ל-2 מנות):

  • 3 מלפפונים טריים (רצוי פריכים)
  • גזר גדול מגורד גס
  • כוס פולי סויה מבושלים, ללא קליפה
  • 2 כפות צנוברים
  • חופן עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק וכו’)
  • לרוטב: כפית שמן זית, 2 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:

  1. חוצים את המלפפונים באמצע ומוציאים את הגרעינים. מגרדים את המלפפונים על מגרדת גסה.
  2. מערבבים בקערה את המלפפונים, את הגזר, את האדממה ואת עשבי התבלין.
  3. מכניסים את כל רכיבי הרוטב לצנצנת, ומנערים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מערבבים את הרוטב עם הסלט.
  4. לפני ההגשה קולים את הצנוברים במחבת עד שהם משחימים ומפזרים על הסלט. לא כדאי לוותר על הצנוברים, הם מעניקים פריכות וטעם.

כל מנה = מנת שומן + מנת פחמימה, או תחליף מנת חלבון גבינה

תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות