חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סירות קישואים במילוי פטריות

 

מצרכים:

  • 6 קישואים שטופים בגודל בינוני, עם הקליפה
  • בצל גדול קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות
  • תבלינים לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את קצות הקישואים וחותכים לחצי לאורך. מומלץ לבחור קישואים ארוכים וצרים.
  2. מרוקנים בעזרת כפית את תוכן הקישואים. קוצצים דק ומניחים במסננת.
  3. מטגנים במחבת עם תרסיס שמן את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת תוכן הקישואים, ומבשלים כמה דקות נוספות. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. מניחים את סירות הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וממלאים אותן בתערובת הפטריות. מרססים כל סירה במעט תרסיס שמן.
  6. מכניסים לתנור לכחצי שעה, עד שהקישואים מתרככים ומזהיבים.

 

חינם

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות