מצרכים:
- 6 קישואים שטופים בגודל בינוני, עם הקליפה
- בצל גדול קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות
- תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
- קוצצים את קצות הקישואים וחותכים לחצי לאורך. מומלץ לבחור קישואים ארוכים וצרים.
- מרוקנים בעזרת כפית את תוכן הקישואים. קוצצים דק ומניחים במסננת.
- מטגנים במחבת עם תרסיס שמן את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת תוכן הקישואים, ומבשלים כמה דקות נוספות. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את סירות הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וממלאים אותן בתערובת הפטריות. מרססים כל סירה במעט תרסיס שמן.
- מכניסים לתנור לכחצי שעה, עד שהקישואים מתרככים ומזהיבים.
חינם