מצרכים:
150 גרם סייטן פרוס דק
רבע חבילת ברוקולי מופשר
4 פטריות פורטובלו גדולות פרוסות
4 שיני שום
1 פלפל צ’ילי פרוס דק
תיבול- מלח, כורכום, פלפל שחור, אגוז מוסקט
2 דפי לזניה
הכנה:
מרססים ווק בתרסיס שמן, מוסיפים את הברוקולי ומאדים כ 5 דקות. מוסיפים את רצועות הסיטן ומערבבים היטב, מאדים כ 10 דקות נוספות
מוסיפים את פרוסות הפטריות ומערבבים
מוסיפים את שיני השום הפרוסות צ’ילי חריף פרוס
מתבלים בכורכום, מלח
אחרי שדפי הלזניה התבשלו חותכים אותם לרצועות דקות ומוספים למחבת ומערבבים
משתמשים במעט מים מבישול הלזניה לתוך המוקפץ – מערבבים לעוד 2 דקות בלבד.
מנה אחת = ארוחת צהרים שלמה
(תחליף מנת בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון