מתכון של יפעת גרינברג
מצרכים:
50 גרם שוקולד מריר 70%
50 גרם שמנת צמחית 20%
להמיס ולשטח על נייר אפייה שעליו ניילון נצמד ולהכניס להקפאה (לא לוותר על הניילון נצמד זה עוזר לגלגל בצורה טובה)
לערבב:
250 גרם ריקוטה
חצי חבילת פודינג וניל
1/2 כוס חלב 1%
לשפוך את הבלילה על ניילון נצמד ולגלגל לנקניק ולהכניס להקפאה. להניח את הנקניק גבינה הקפוא על השוקולד ולגלגל באמצעות הניילון נצמד. לפזר מעל כפית קוקוס לא חייב למי שלא אוהב
לחלק ל – 7 מנות!
כל מנה שווה פחמימה מתוקה ושומן