חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סביצ׳ה סלמון

מצרכים:
סלמון טרי! (חשוב מאוד שלא יהיה קפוא), 200 גרם לפני בישול
1 צילי קטן אדום
1 לימון
צרור כוסברה
2 פרוסות לחם קל
אופן הכנה:
קוצצים דק דק את הסלמון ומכניסים לקערה.
קוצצים את הכוסברה והצ׳ילי דק
מערבבים היטב את הדג עם המרכיבים וסוחטים לימון שלם לתערובת.
מטבלים במעט מלח ופלפל.
ניתן להגיש את התערובת בתוך רינג מתכת (נראה טוב יותר בעין).
למצנם, מכניסים 2 פרוסות לחם קל.
חותכים עם הרינג את הלחם באמצע, כך שיווצר לנו עיגול.
על 2 עיגולי הלחם שיוצאים, מניחים את התערובת מהקערה.
תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות