חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

נתחי חזה עוף ברוטב טריאקי

מרכיבים:

  • קישואים על קליפתם חתוכים לחצאי ירח
  • רוטב טריאקי
  • כוס פטריות פורטבלו חתוכות מעט קטן יותר מהקישואים
  • חזה עוף חתוך לקוביות 600 גרם
  • שמן

אופן הכנה:

מחממים מחבת בעלת תחתית כבדה ושופכים את השמן.
כשהשמן חם מוסיפים את נתחי חזה העוף,

ומערבבים ומטגנים מכל הצדדים עד שמזהיב,
משחים קלות. מוציאים מהמחבת משאירים בצד.

מנמיכים מעט את הלהבה הגדולה לחום בינוני גבוה,
ומוסיפים את הקישואים והפטריות.
שומרים על רתיחה ובעבוע נמוך ומכסים.

מוסיפים את העוף המבושל, מוסיפים את רוטב הטריאקי
ומערבבים את הכל.
מבשלים כ-10 דקות עד שהעוף נימוח למגע מזלג,

הקישואים מתרככים קמעה אבל לא הופכים קוועטש, והפטריות משחירות.

3 מנות – כל מנה תחליף לארוחת צהרים (להוסיף פחמימה)

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות