מרכיבים:
- 4 כוסות ציר מרק עוף
- 4 עגבניות בינוניות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 100 גרם רסק עגבניות
- אורגנו
- 4-5 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל לפי הטעים
- 1 כפית סוכר
אופן הכנה:
חותכים בצורה של איקס בבסיס כל עגבנייה וחולטים את העגבניות במים רותחים במשך 1-2 דקות.
לאחר מכן טובלים אותן במים קרים ומסירים את קליפתן מהאיקס כלפי מטה.
קוצצים את העגבניות המקולפות ומכניסים לסיר, מוסיפים בצל ושום.
מבשלים במשך 5 דקות, עד שהבצל רך.
לאחר מכן, מוסיפים רסק עגבניות, כפית סוכר, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את ציר המרק, מלח ופלפל
מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מעבירים את המרק לבלנדר ומרסקים ומרסקים
בהגשה פזרו למעלה פטרוזיליה טרייה קצוצה וקורט אורגנו
בתיאבון !!
חלוקה ל 5 מנות
מרק מוגבל – מנה אחת ביום חינמית.