חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק לבן קרמי

מרכיבים:

  • 2 ארטישוק ירושלמי – מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות
    2 כרישה (החלק הלבן)
    1 כרובית מחולקת לפרחים
    1 כפית חמאה
    תיבול – פלפל לבן ומלח לפי הטעם, עלה דפנה

אופן הכנה:

מחממים מחבת עם כפית חמאה, מוסיפים כרישה קצוצה ומאדים עד לריכוך.

מוסיפים את הכרובית  וארטישוק ירושלמי ומאדים עוד כ – 5 דקות על אש נמוכה.

מתבלים, מוסיפים מים קרים ומבשלים ברתיחה קלה עד שכל הירקות רכים מאוד

טוחנים היטב בבלנדר מוט (או אחר)

מרתיחים שוב ומתקנים תיבול לפי הטעם

ניתן לאכול חופשי, אבל בשפיות

תגיות: מרקים
מרק לבן קרמי

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות