חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק ירוק

מרכיבים:

  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור שמיר
  • חבילת עלי סלק (עלי מנגולד)
  • חבילת תרד
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים
  • 1 כרישה חתוכה לקוביות
  • 1 שומר חתוך לקוביות
  • 1/2 כף שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

מחממים 1/2 כף שמן זית בסיר ומאדים את קוביות השומר והכרישה מס’ דקות עד לריכוך.
מכניסים את שאר המרכיבים – ברוקולי, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, תרד, מנגולד, שמיר וכוסברה.  מכסים במים, מתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש תמוכה כחצי שעה או עד שהירקות רכים ומוכנים.
טוחנים את הירקות באמצעות בלנדר מוט או במעבד מזון.
מתקנים תיבול לפי הטעם.

 

המרק חופשי, בשפיות!
תגיות: מרקים
מרק ירוק

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות