חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק בורגול וירקות

מרכיבים:

  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס בורגול יבש נקי (100 גרם)
  • מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית

אופן הכנה:

מחממים סיר גדול עם כף שמן זית, ומטגנים את הבצל על אש גבוהה במשך 2-3 דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים, מוסיפים את הפטריות ואת המלח.  מטגנים את הפטריות במשך 5-7 דקות, מערבבים מדי פעם בפעם.  מוסיפים לסיר את קוביות הדלעת ואת הבורגול.  יוצקים 6 כוסות מים, מתבלים בפלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.  מומלץ לבחוש מעט בזמן הבישול. מתקנים תיבול.
5 מנות
כל מנה = מנת פחמימה
בלי הבורגול = חופשי, בשפיות
תגיות: מרקים
מרק בורגול וירקות בקערה לבנה על שולחן עץ שחור וכף על השולחן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות