חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק אפונה

מרכיבים:

  • 1 בצל קצוץ דק
    1 גבעול סלרי קצוץ דק
    1 גזר
    500 גרם אפונה ירוקה קפואה
    כוסברה
    מלח ופלפל
    1.5 ליטר מרק צח

אופן הכנה:

להכניס את כל הירקות למרק ולבשל כ-40דקות,
להוציא את הכוסברה.
למעוך את הירקות במעבד מזון, לתבל ולהגיש חם.

8 מנות – מנה אחת חופשי מוגבל לפעם ביום

אין אפשרות להחליף את האפונה בקטניה אחרת

תגיות: מרקים
מרק אפונה טחון מוגש בצלחת לבנה עם שמיר קצוץ מעל

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות