חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

מרק אפונה

מרכיבים:

  • 1 בצל קצוץ דק
    1 גבעול סלרי קצוץ דק
    1 גזר
    500 גרם אפונה ירוקה קפואה
    כוסברה
    מלח ופלפל
    1.5 ליטר מרק צח

אופן הכנה:

להכניס את כל הירקות למרק ולבשל כ-40 דקות,
להוציא את הכוסברה.
למעוך את הירקות במעבד מזון, לתבל ולהגיש חם.

8 מנות – מנה אחת חופשי מוגבל לפעם ביום

אין אפשרות להחליף את האפונה בקטניה אחרת

מרק אפונה טחון מוגש בצלחת לבנה עם שמיר קצוץ מעל

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות