חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

ממרח סלמון מעושן וגבינה

מרכיבים:

  • 100 גר’ סלמון מעושן
  • 1/2 חבילת עירית או 3 גבעולי בצל ירוק
  • גביע גבינה לבנה 5% (250 גר’)
  • פלפל שחור טרי גרוס

אופן הכנה:

חותכים את הסלמון לקוביות קטנות וקוצצים דק את העירית (או את הבצל הירוק).
מערבבים את כל המצרכים.
שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים מההכנה
* אפשר להחליף את הסלמון המעושן בחצי פורסת סלמון אפוי (100 גר’ לאחר הבישול)
6 מנות
כל מנה = מנת חלבון גבינה
תגיות: שונות
קרש עץ עם פרוסות לחם ועליהם ממרח סלמון מועשן עם עלי שמיר מעל

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות