מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון תחליפי לגבינה
מצרכים:
3 דפי אורז בקוטר 22 ס”מ
כף גבינת קשיו (מתכון נפרד- מנה = 20-25 גרם )
עגבנייה גדולה מגורדת
חופן קטן עלי תרד בייבי להגשה
הכנה:
מרטיבים את שלושת דפי האורז יחד ומעבירים למשטח העבודה
מחממים היטב מחבת ומרססים בספריי שמן. מניחים את הבורקס עם הקיפול כלפי מטה
מרססים מחבת שחוממה מראש במעט ספריי שמן ומניחים את הדפים צמודים יחד במחבת וצולים עד שהוא משחים משני הצדדים.
את העגבניות המרוסקות מתבלים במלח ופלפל (מי שאוהב מומלץ גם מעט תבלין זעתר)
בהגשה מניחים במרכז המלווח מעט עלי תרד ולידם כף גבינת קשיו
זמן הכנה- 5 דקות
זמן צלייה- 7 דקות