חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

מוקפץ סלמון בקארי אדום

 

מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן

 

מצרכים:

200 גרם פילה סלמון ללא העור וחתוך לרצועות דקות

שליש פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

שליש פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות

גזר קטן חתוך לרצועות דקות

חצי בצל קטן חתוך לרצועות דקות

100 מ”ל נוזל קוקוס 5%

1/2 כף ממרח קארי אדום

 

הכנה:

מחממים ווק או מחבת גדולה ומרססים בתרסיס שמן זית

מוסיפים למחבת את הבצל  ומאדים למשך 5 דקות

מוסיפים את רצועות הגזר והפלפלים ומערבבים היטב

מוסיפים את נוזל הקוקוס ומביאים לכמעט רתיחה

מוסיפים את רצועות הסלמון, כף ממרח קארי ומערבבים היטב

מאדים עוד כ 7 עד 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מוסיפים מעט מים לפי הצורך

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן בישול- 15 דקות

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות