מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
מצרכים:
200 גרם פילה סלמון ללא העור וחתוך לרצועות דקות
שליש פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
שליש פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
גזר קטן חתוך לרצועות דקות
חצי בצל קטן חתוך לרצועות דקות
100 מ”ל נוזל קוקוס 5%
1/2 כף ממרח קארי אדום
הכנה:
מחממים ווק או מחבת גדולה ומרססים בתרסיס שמן זית
מוסיפים למחבת את הבצל ומאדים למשך 5 דקות
מוסיפים את רצועות הגזר והפלפלים ומערבבים היטב
מוסיפים את נוזל הקוקוס ומביאים לכמעט רתיחה
מוסיפים את רצועות הסלמון, כף ממרח קארי ומערבבים היטב
מאדים עוד כ 7 עד 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מוסיפים מעט מים לפי הצורך
זמן הכנה- 10 דקות
זמן בישול- 15 דקות