חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מוקפץ אסיאתי עם סקיני פסטה

 

מנה אחת = מנת שומן

 

מצרכים:

1 בצל בינוני

4 פטריות שמפיניון גדולות

2 כוסות של פרחי ברוקולי

1 פלפל ירוק

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1/2 שקית סקיני פסטה רגילה בצורת אטריות ארוכות (שקית חינמית פעם ביום)

100 מל”ל חלב קוקוס 5-7%

תיבול – 1 פלפל צילי קטן קצוץ דק, כף ממרח קארי אדום, מלח, פלפל

פטרוזיליה או כוסברה קצוצים לעיטור המנה

 

הכנה:

קוצצים לפרוסות דקות את כל הירקות פרט לפרחי הברוקולי

מחממים מחבת ווק היטב, מרססים במעט ספריי שמן.

מתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר הבא- הירק הקשה יותר נכנס קודם למחבת:

פרחי ברוקולי מקפיצים ל 4-5 דקות ואז מוסיפים את הבצל ולאחר כמה דקות את שאר הירקות.

מסננים את הסקיני פסטה לפי הוראות על השקית ומוסיפים לירקות ומערבבים היטב

לאחר שהירקות הגיעו למרקם שאנחנו מעדיפים, קריסיפיים או יותר רכים, מוסיפים את חלב הקוקוס ואת התיבול ומאדים עוד כחמש דקות לספיגת טעמים.

בהגשה מעטרים בפטרוזיליה או כוסברה קצוצים

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות