מצרכים:
חצי כוס דחוסה של אטריות אורז (70 גרם)
לקט ירקות קפוא למוקפץ
4-5 פטריות שמפיניון פרוסות
שליש אריזה של נבטים סיניים שטופים היטב
למי שאוהב- כוסברה קצוצה
לתיבול: רוטב סויה, צילי גרוס, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
משרים את אטריות האורז במים רותחים או מבשלים לריכוך (בהתאם להנחיות ההכנה על האריזה)
בזמן שהאטריות מושרות מרססים מחבת גדולה בתרסיס שמן
מוסיפים את הלקט להקפצה ומערבבים היטב, מוסיפים את הפטריות והנבטים הסיניים ומאדים עוד כמה דקות ומתבלים.
מסננים את האטריות מהנוזלים ומוסיפים אותן למחבת עם הירקות המוקפצים, מערבבים היטב ומאדים לעוד כמה דקות כדי שהאטריות יספגו את הטעם.
בעת ההגשה מפזרים מלמעלה כוסברה קצוצה.
בעת ההגשה ניתן לערבב עם המנה בעודה חמה כפית חמאת בוטנים ואז מנה= פחמימה + מנת שומן
3 מנות, מנה= פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון