מרכיבים:
- 3 גזרים מגוררים
- 2 בטטות קטנות מגוררות
- 200 גרם דלעת מגוררת
- 4 ביצים
- 3-4 עלי ביזליקום
- 2 כפות קוטג’ 5%
- 50 גרם גבינה בולגרית 5% (1/3 כוס חד פעמית)
- 150 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת (כוס חד פעמית)
- 2 כפות שמן
- 2 שיני שום קצוצות
- תיבול – מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
·
מערבבים את הירקות בקערה – דלעת, בטטות וגזרים.
מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב ומתבלים.
·
מחממים את מכשיר Lovely
Bake ומשמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים.
·
ממלאים כל שקע ב – 1-2 כפות מילוי ואופים עד
להזהבה. הופכים את המאפינס ואופים את הצד השני עד להזהבה (5 דקות מכל צד).
24
מאפינס. 3 יחידות = ארוחת בוקר
5
יחידות = ארוחת ערב בתוספת סלט ירקות