מרכיבים:
- 1 קילו בשר טחון
2 עגבניות חתוכות לקוביות
6 כפות רסק עגבניות
1 שן שום קצוצה
פפריקה מתוקה/פפריקה חריפה/מעט טבסקו
10 פיתות קלות (80 קלוריות ליחידה)
מלח ופלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
אופן הכנה:
פותחים כל פיתה קלה ל- 2 חצאים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מורחים כל בסיס של פיתה במעט שמן זית.
בקערה מכינים תערובת מבשר טחון, עגבניות, רסק עגבניות, שום, תבלינים לפי הטעם.
מורחים על כל בסיס פיתה מהתערובת (למרוח גם על גבי השוליים).
מחממים תנור ל- 200 ואופים כ- 10 דקות עד להשחמת הבשר.
10 יחידות. יחידה אחת (2 חצאי פיתה עם בשר) = ארוחת צהריים בתוספת סלט ירקות