חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

כרובית כבושה בכורכום

מרכיבים:

  • כרובית שטופה היטב מחולקת לפרחים
  • שיני שום קלופות
  • 1.5 כוסות חומץ טבעי 5%
  • 1.5 כוסות מים
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות כורכום

אופן הכנה:

 

 

בקערה מרבבים את המים, החומץ והתבלינים,  מתקנים תיבול במידת הצורך.

מוסיפים את פרחי הכרובית ושיני השום

יש להעביר את הכרובית ושיני השום לצנצנת סגורה ולוודא שכל הכרובית מכוסה בנוזלים.

שומרים כ- 3 ימים מחוץ למקרר, עד שמחמיץ במידה הרצויה.  לאחר מכן שומרים במקרר

 

חינמי אך בשפיות

תגיות: סלטים
קערת עץ חומה ובתוכה פרחי כרובית

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות