מצרכים:
100 גרם סלמון מעושן
גביע גבינה לבנה (250 גרם)
טורטייה*
עירית
מלח ופלפל
אופן הכנה:
בקערה מערבבים 100 גרם סלמון מעושן
עם גביע גבינה לבנה (250 גרם)
קוצצים עירית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הטורטייה על המחבת (בשביל הקריספיות).
מוציאים את הטורטייה ומורחים כף מהממרח.
מומלץ להגיש עם סלט או אנטיפסטי ליד.
טורטייה אחת + 1/6 ממרח סלמון וגבינה = פחמימה + חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון
*לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בטורטייה מקמח תירס