מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת שומן
מצרכים:
150 גרם טופו חתוך לקוביות של 1 ס”מ X 1 ס”מ
1 כף ממרח קארי צהוב
100 מ”ל נוזל קוקוס 5% שומן
חצי בצל בינוני פרוס דק
כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
1 כוס כרוב סגול חתוך לרצועות דקות
4-5 פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות דקות
מלח, פלפל שחור
בצל ירוק קצוץ לעיטור המנה
הכנה:
מרססים מעט ספריי שמן במחבת חמה ומאדים את הבצל כדקה, מוסיפים למחבת את רצועות הכרוב הלבן והירוק ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים למחבת את הפטריות ואת קוביות הטופו ומערבבים.
מוסיפים למחבת את נוזל הקוקוס ואת ממרח הקארי ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מבשלים עוד כעשר דקות עד שהירק התרכך והרוטב מצטמצם מעט.
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בבצל ירוק קצוץ
(הקארי מעניק טעם חריף למנה)
זמן הכנה- 8 דקות
זמן בישול- 10 דקות