מצרכים:
כרובית קטנה וטרייה (לא מבושלת) שטופה היטב ומנוגבת
10 עלי נענע
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
חצי צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
מיץ מלימון אחד
מלח לפי הטעם
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.
משרים בקערה עם מים. מרסקים את הכרובית במג’מיקס לפירורים גדולים, מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה ומרסקים לפירורים קטנים עד שהכרובית מגיעה לגודל של גרגרי בורגול.
מתבלים במיץ לימון, מלח, כף שמן זית, מגישים מיד כשהסלט מוכן וטרי.
חצי כמות = מנת שומן
בחלוקה ל 4 מנה חינמית פעם ביום.
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון