לפירה:
תפוח אדמה 1 בינוני (100 גרם)
1 גזר צבעוני
חצי כוס קוביות דלעת
מועכים את כל המרכיבים יחד ומתבלים במלח גס ופלפל.
(כל הפירה = מנת פחמימה אחת)
מתכון לחזה עוף/טופו מוקפץ:
בקערה משרים קוביות מ 150 גרם חזה עוף / 150 גרם טופו חתוך לקוביות ב-2 כפות סויה, כף טריאקי וצ׳ילי גרוס.
מקפיצים במחבת ומניחים מעל הפירה.
מגישים לצד סלט עלים עם רוטב ויניגרט בלסמי (1 כפית שמן זית + כף חומץ בלסמי + כף מיץ לימון + מלח + פלפל שחור)
כל המנה= חלבון בשר או תחליף צמחוני + מנת פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון