2 מנות, מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
חלוקה ל 6 מנות, מנה = מנת חלבון גבינה
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס להכנת ממרח חומוס של יכין
1 כף טחינה גולמית
3-4 גבעולים של פטרוזילה
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
הכנה:
מסננים את נוזלי החומוס
מעבירים לבלנדר או מעבד מזון קטן
מוסיפים כף טחינה גולמית ושליש כוס מי ברז
מוסיפים את הפטרוזיליה, מעט מלח ופלפל שחור
טוחנים בפולסים קצרים לקבלת מרקם גס. יכול להיות שיהיה צורך בעוד תוספת של מעט מים.