מרכיבים:
- 1 קישוא מגורד דק ומסונן ממים
1 בצל קצוץ
קופסא פטריות חתוכות
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מטגנים בתרסיס שמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות ולבסוף את
הקישוא. כשהתערובת מוכנה מורידים מהאש ומצננים מעט.
בקערה, טורפים 3 ביצים ולתוכה מוסיפים את תערובת הירקות המוכנה.
מחממים כפית שמן במחבת, שופכים את התערובת ומבשלים רק עד שהתחתית משחימה
(לא הופכים).
מכניסים את המחבת לתנור במצב גריל בחום גבוהה, עם דלת פתוחה כשידית המחבת
מחוץ לתנור. אופים מס’ דקות רק עד שהתערובת מתייצבת.
(* על אותו בסיס ניתן לבחור ירקות אחרים שאוהבים כמו: חצילים, פלפלים, עשבי
תיבול וכו’…)
1/3 מהכמות + כף גבינה
+ 2 פרוסות לחם קל = תחליף לארוחת ערב.