מרכיבים:
- גרגירי כוסברה טחונים
- 1 כוס שעועית ירוקה טרייה או קפואה
- 1 כוס שעועית צהובה טרייה או קפואה
- כפית שמן זית
- מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
מניחים בקערה את השעועית הקפואה ושופכים עליה מים רותחים. מסננים לאחר חמש דקות (אם השעועית טרייה חולטים אותה בסיר עם מים רותחים במשך חמש דקות ומסננים).
מחממים במחבת כפית שמן זית, מוסיפים את גרגירי הכוסברה, המלח והפלפל ומערבבים לפתיחת טעמים.
מוסיפים את השעועית, מקפיצים תוך כדי ערבוב כחמש דקות ומכבים את האש.
אפשר לגוון את הטעם של התבשיל ולהוסיף שיני שום קצוצות או עשבי תיבול אחרים, כגון פטרוזיליה או בזיליקום.
2 מנות
מנה אחת (חצי מהכמות) = חינם