חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

דג סול אפוי

מרכיבים:

  • 800 גרם דג סול מופשר ונקי
  • חצי כוס מיץ לימון
  • חצי כוס מיוקל
  • 2 כפות חרדל
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ
  • כפית רוזמרין קצוץ
  • מלח, פלפל לבן

אופן הכנה:

לערבב היטב את חומרי הרוטב בקערה – מיץ לימון, חרדל, מיוקל, שיני שום, פטרוזיליה, בזיליקום ורוזמרין, לתבל לפי הטעם.
לסדר בתבנית חסינת אש את פילה הדג ולשפוך מעל את הרוטב.
לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כ- 30-40 דקות.
ניתן ב 10 הדקות האחרונות להסיר את נייר האלומיניום ולהעביר לגריל להשחמה קלה.
4 מנות.  כל מנה = מנת בשר+ מנת שומן.
לארוחת צהריים מלאה יש להוסיף מנת פחמימה וירקות
תגיות: דגים
דג סול אפוי

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות