מרכיבים:
- 800 גר’ פילה דג טרי (כ- 4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט)
- 8 כפות כמיונז מדולל במעט מים
- 8 כפות פירורי לחם מעורבבים עם מלח גס
- פלפל שחור
- צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו’ (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)
אופן הכנה:
מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מורחים את הכמויונז ומפזרים את פירורי הלחם וצמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.
אופים בחום בינוני במשך 2-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)
5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הציפוי.
4 מנות
1 פילה דג לארוחת צהריים + סלט ירקות