מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן
מצרכים:
פרוסת פילה מושט שטופה
חצי בטטה קטנה חתוכה לרצועות
קוביית דלעת חתוכה לפרוסות
4-5 פרחי ברוקולי
מלח, פלפל שחור
כפית ממרח פסטו או ממרח קארי
הכנה:
מסדרים את הירקות על גבי תבנית המרופדת בנייר אפיה. מוסיפים מלח ופלפל ומרססים במעט ספרי שמן.
אופים בתנור על חום בינוני כעשרים דקות.
מורחים את כפית הפסטו או רוטב קארי על הדג ומכניסים אותו לתבנית עם הירקות לאפיה של עשרים דקות. חשוב להימנע מאפיית יתר של הדג כדי שיישאר עסיסי.