חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

גולש סייטן

 

2 מנות, מנה אחת = תחליף לחלבון בשר

 

המרכיבים:

2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום פרוסות דק

300 גרם סייטן חתוך לקוביות קטנות

כפית פפריקה אדומה מעושנת או כף פפריקה אדומה

פלפל צילי אחד קטן קצוץ דק (לא חובה)

כף רסק עגבניות

1 כפית שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  1. מכינים תערובת המכילה רבע כוס מים + הפפריקה + השום פרוס + צ’ילי קצוץ ומשרים בה את קוביות הסייטן במהלך ההכנה של הירקות
  2. מחממים כפית שמן במחבת ומאדים את הבצל עד שיזהיב מעט
  3. מוסיפים את העגבניות ומאדים כחמש דקות.
  4. מוסיפים את הסייטן עם המשרה, רסק עגבניות ומתבלים
  5. מוסיפים כוס מים ואחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות עד לצמצום הנוזלים. יש לערבב כדי למנוע מהתבשיל להידבק למחבת.

 

תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות