מצרכים: בננה 90 גרם גבינת ריקוטה
אופן הכנה: חותכים את הבננה לאורכה, אך לא עד הסוף. ממלאים את הבננה בגבינת הריקוטה ואופים בתנור בחום של 160מעלות לעשר דקות.
מנה אחת = חלבון + פרי
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך