חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

בורקס הפילו של המנחה מזליקה

מרכיבים:

  • 1 חבילה תרד (מאודה או של סנפרוסט לאחר הפשרה קלה)
    1 טיפה חלב 1% להברשת העלים
    1 טיפה חלבון ביצה להברשה
    2 עלה פילו
    160 גר’ פטה או בולגרית 5%

אופן הכנה:

מערבבים יחד את הגבינות והתרד.
חוצים את עלי הפילו לשניים כך שיתקבלו 4 עלים.  מקפלים כל חצי עלה לשניים, מברישים במעט חלב,
שמים כמות רצויה מהמילוי ושוב מקפלים לשניים. מהדקים קצוות ומברישים בחלבון ביצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ-15 דקות או עד שיתקבל צבע זהוב יפה.  ניתן להכין מראש את הבורקסים, להקפיא ולאפות כשרוצים. (מתקבלים 4 בורקסים מהמתכון)

כל המתכון בחלוקה ל 2 מנות הוא כל הארוחת ערב כולל השומן. בתוספת ירקות

תגיות: מאפים
בורקס הפילו של המנחה מזליקה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות