מנה אחת = פחמימה + 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן
היעזרו בשקיות של ירקות שטופים וחתוכים הנמצאים בסופר.
בשלו מראש ביצים ותפוחי אדמה – (ניתן לאחסן אותם במקרר כמה ימים, ביצה עם קליפה יכולה להישאר במקרר עד 7 ימים)
מצרכים:
שקית לקט חסות שטופות
תפוח אדמה מבושל
חופן של עשבי תיבול קצוצים
ביצה קשה
רבע קופסא טונה במים
הכנה בחמש דקות:
חותכים את תפוח האדמה לקוביות לפי הגודל הרצוי
פורסים את הביצה הקשה
לקערה מכניסים חצי שקית חסה
מוסיפים את תפוח האדמה, ביצה וטונה
מתבלים בכפית שמן זית, מלח ופלפל, מעט בלסמי או מיץ לימון (פי הטעם)